rianne-kempe

Deskundig

Bij mij ben je in deskundige handen. Ik ben bevoegd yogadocent Dru Yoga en Raja Yoga (vierjarige opleidingen). Daarnaast ben ik gecertificeerd instructeur voor de Wim Hof Methode, meditatietrainer (MBE) en coach voor het ‘Lichter leven’ programma van de Bridgemanmethode. Ik ben voortdurend bezig met bijscholen en bezoek graag workshops en symposia. Nieuwe inzichten en technieken helpen mij mijn cliënten optimaal te begeleiden in het bereiken van meer balans en passie in hun leven.

Voor mij is het vanzelfsprekend, voor jou een mooi extra: als fysiotherapeut weet ik alles van bewegen en van oefeningen die ervoor zorgen dat je beter je lichaam gebruikt. Hierdoor kan ik je bij lichamelijke klachten professioneel begeleiden.

 

Referenties

Ik heb bij Rianne meerdere trainingen gevolgd. Voor mij waren dit opvallend fijne en goede ervaringen. Ze sluit sterk aan op je persoonlijke leefstijl en verbeterwensen. En helpt je bij het vinden van methoden die goed bij jou passen. Haar vakkennis als fysiotherapeut is voor mij van meerwaarde en geeft me vertrouwen. Het is gewoon leuk om samen met Rianne aan jezelf te werken omdat ze een lief mens is en met beide benen op de grond staat!
– MARJO

Ik vond de workshop Wim Hof Methode een uitdagende en boeiende ervaring. De begeleidsters Rianne en Karin begonnen met een duidelijke uitleg over de achtergronden van deze aanpak. De methode is ontwikkeld door ‘Iceman’ Wim Hof en bestaat uit drie hoofdelementen: beheersing van je ademhaling, concentratie van je geest, en als klapstuk: blootstelling aan kou. En dan hebben we het niet over een béétje koud, nee, je wordt uitgedaagd om je volledig onder te dompelen in een bad met ijswater (rond het vriespunt dus) en daar enige tijd in te verblijven. Het ijsbad zou je als hoogtepunt van de workshop kunnen beschouwen, maar ook de ademhalings- en concentratieoefeningen boden al een boeiende ervaring. Ook met een beperkte longinhoud lukte het me om ruim twee minuten niet te ademen, iets wat ik niet voor mogelijk had gehouden. En tijdens die ‘adempauze’ bereikte ik een mate van concentratie en verstilling die ik nog niet had meegemaakt. Met deze vaardigheden (ademhalingsbeheersing en concentratie) kun je ook de kou veel makkelijker aan, en er zelfs van genieten. ‘Mind over matter’ dus. Ik douchte al regelmatig koud en ben er sinds deze workshop mee doorgegaan, met een aantal positieve resultaten. Er heerste een prima sfeer tijdens de workshop, die deskundig en vriendelijk werd begeleid zonder enige vorm van druk op de deelnemers. Kortom, een aanrader voor iedereen die zichzelf lichamelijk en geestelijk wil uitdagen, op zoek is naar verstilling, en wil ervaren dat je veel meer kan dan je denkt. Zoals Wim Hof zegt: “The cold is my warm friend.”
– IVO

De mindful meditatiecursus heb ik als zeer prettig en leerzaam ervaren. De cursus is laagdrempelig en een aanrader voor nieuwkomers op het gebied van mediteren. Rianne laat je tijdens 4 avonden op ongedwongen en ontspannen wijze kennismaken met verschillende methodes van mindful-mediteren, die thuis goed in te passen zijn. Inmiddels een aantal maanden later, neem ik nog steeds vrijwel dagelijks ongeveer 10 tot 15 minuten de tijd om te mediteren. Kortom, ik raad het iedereen aan.
– MARIELLE

Ik ben zeer tevreden over de sessies bij Rianne omdat het me herinneringen en inzichten heeft gebracht waar ik verder mee kan. Ze reikt ook aan hoe ik er verder thuis mee aan de slag kan. Het is concreter geworden hoe ik zelfliefde gestalte kan geven. Daar besteedde ze veel aandacht aan. Rianne heeft me zeer liefdevol en vakkundig begeleid.
– JEANNE

 

vignet-geregistreerd-dru-yoga-docent         logo-syn