Wim Hof Methode: een superkick voor je weerstand

Dit moet je echt een keer uitproberen! Ademhaling, concentratie en de kou: de Wim Hofmethode geeft je een ongelofelijke energieboost en daarna ultieme ontspanning. Je hebt het gevoel dat elke cel in je lichaam actief wordt. Je weerstand wordt versterkt én je komt heel dicht bij jezelf. De kou dwingt je tot opperste concentratie.

Tijdens een individuele- of groepsworkshop leer ik je de drie onderdelen van de Wim Hofmethode: ademhaling, concentratie en koude-gewenning. En… je kunt een ijsbad nemen! Een groepsworkshop duurt vier en een half uur en individuele begeleiding twee uur. Groepsworkshops: zaterdag 29 juni in Noordwijkerhout.

Yoga, Meditatie, Mindfulness: minder stress, meer focus

Stilstaan bij jezelf, dat is waarmee het allemaal begint.
Met aandacht in het nu zijn, bewust ademhalen en bewegen. Daar gaat het om.
Je lichaam en geest komen in balans en je ervaart meer ontspanning en energie.

Door de combinatie van bewuste, vloeiende bewegingen én je ademhaling kun je een ultiem rustpunt ontdekken. Dat kan je veel brengen: meer bewustwording en minder stress, maar ook een gevoel van harmonieuze rust. Ook nog na de yogales! Een groeps- of individuele-yogales duurt meestal één tot anderhalf uur. Op maandag in Alphen aan den Rijn, Dru Yoga 20:00 tot 21:30 uur.

Bij mindfulness-meditatie ben je volledig aanwezig in het nu. Present bij alles wat er op dat moment om je heen en binnen in jezelf gebeurt. Dit kan je helpen om zelfbewuster te worden, en om meer rust in je hoofd te ervaren. Ook stimuleert het je emotionele intelligentie.
Tijdens een meditatiecursus leer ik je op een fundamentele manier te mediteren volgens een methode die bij grote bedrijven zoals Google wordt gebruikt. In vier lessen van twee uur leer ik je de basis. Als vervolg hierop zijn er  terugkomlessen.

Lichter Leven: word de beste versie van jezelf

In de Bridgeman Methode ‘Lichter leven’ komt dit alles nog eens op een bijzondere manier samen. Als jouw persoonlijke coach ga ik nog meer met je de diepte in, om aan blokkades te werken en je bewustzijn te ontwikkelen. Dit programma is speciaal bedoeld om je levenskwaliteit te vergroten, om meer uit jezelf te halen en je passie te ontdekken.

Het ‘Lichter Leven’ programma van de Bridgeman Methode is individueel, bedoeld om jou maximaal in je kracht te laten staan. Zo word je de beste versie van jezelf! Je gaat bewuster door het leven en ontdekt de motivatie om datgene te doen wat je echt graag wilt.
Het is een programma van twintig uur, te verdelen in sessies van twee tot vier uur gedurende een periode van drie tot zes maanden. Je ontvangt een werkboek en ondersteunend studiemateriaal. Je oefent met allerlei oefeningen en technieken die ik je aanreik.

Op maat

Wil je met je collega’s samen een energieboost ervaren? Doe dan een Wim Hof-workshop. Heb je zin om met een groep vriendinnen een fijne avond te beleven, met ontspannende yoga en meditatie? Of misschien wil je liever een individuele mindfulness-begeleiding? Het kan allemaal. Natuurlijk ben ik er ook graag voor je als persoonlijke coach van het ‘Lichter Leven’ programma van de Bridgemanmethode. Elke combinatie is mogelijk. Het kan ook zijn dat je het niet precies weet, maar wel nieuwsgierig bent, of een specifieke vraag hebt.

Bel me of stuur een mailtje: samen maken we een programma dat precies bij jouw wensen past.